Vel gjennomført dagsamling!

Postet av Nittedal Hundekjørerklubb den 26. Okt 2015

På søndag arrangerte klubben dagsamling for nye og gamle medlemmer av klubben, samt noen helt ferske. Vi var ca. 15 stk. totalt som hadde møtt opp for en dag med mye aktivitet.

Vi startet dagen med hundetrening der vi syklet eller sparket i lysløypa til Hakadal IL, som noe utfordrende med bratte bakker opp og ned. Så noen av oss tok grusveien opp til Kariløypa.

Etter at hundene fikk sin økt, var det klart for litt basis teknikk på sykkel og spark. Vi delte oss i to grupper der Knut Harald tok seg av den eldste gruppa på særdeles strak arm, men som den habile syklisten han er, var det ingen problem. Takk skal du ha :)
Undertegnede (Simen) tok seg av de yngre og meget tøffe jentene som veier knapt mer enn hundene de har foran seg. Det ble innføring i svingteknikker og bremseøvelser som gjør oss bedre rustet når vi har sterke hunder foran.

Til lunsj hadde Tone disket opp med en god kjøttsuppe, og mens vi inntok denne kjørte Malene en liten innføring i hvordan man steller de utsatte potene til hundene. Mange gode tips å ta med seg der!

Vi avsluttet dagen med å løpe Varingskollen rundt. Med 12 mennesker og 11 hunder på sti sammen ble det ganske kaos i starten, men etterhvert som vi løp innover stien roet det seg og hundene fant sin plass. Utrolig å se at 11 hunder går så godt overens sammen, ikke mye murring der å se!
De yngste, som jeg dessverre ikke har noen bilde av snudde ca. halvveis, mens den eldre gjengen tok en litt lenger runde.

En flott dag med mye aktivitet, prat og deling av erfaring. Veldig moro å se at det er flere nye fjes i klubben også :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.