VELKOMMEN TIL VARINGSKOLLSTAFETTEN 2024

- onsdag 5.juni

Våren er stafett-tid og vi håper med dette at idrettsinteresserte og alle som vil tørke støv av joggeskoene, vil samles til en hyggelig dyst gjennom Nittedal. Varingskollstafetten er en løpestafett langs gamle Hadelandsvei med i alt 12 etapper med start fra Miljøhuset Gnisten i Hakadal. Løpet går sørover langs Gamleveien til Rotnes. Deretter opp mot Nittedal stasjon og med innkomst på Bjertnes videregående skole. Etappenes lengder varierer fra 330 m til 2630 m.

Kort løype: Kun 10 korte etapper. Løypa starter fra Glømmi og følger samme trase som lang løype herfra. Etappene 7 og 12 delt opp i tre korte etapper hver. Det konkurreres i fire klasser: BEDRIFT: For bedriftslag. Deles ikke på kjønn. AKTIV-KLASSE: Her deler vi på kjønn, med egen kvinneklasse. Mix-lag går som herrelag. TUR/ TRIM: for skoleklasser, velforeninger eller lignende. Deles ikke på kjønn. KORT LØYPE: for de som ønsker en litt fortere stafett og litt kortere etapper. Passer spesielt bra for de aller yngste lagene eller de med funksjonshemninger. Ble for første gang prøvd ut i 2015. Deles ikke på kjønn.


FRAMMØTE

Kl. 17.30 Miljøhuset Gnisten i Hakadal. Startnummer fåes utlevert på Miljøhuset Gnisten på løpsdagen fra kl. 17:30 og frem til start. 

Forhåndshenting av startnummer: info kommer senere


START

Kl 18:30 For både kort og lang løype. Kort løype starter ved Glømmi Sport. Lang løype starter ved Miljøhuset Gnisten.

PREMIERING

Løpets bronsemerke til løpere som er med for første gang. løpets sølv- og gullmerke til løpere som er med henholdsvis 3. og 5. gang. Det vil også være premiering til løpere som er med for henholdsvis 15. og 25. gang. Alle løpere får diplom.

PREMIEUTDELING/ KAFÈ

Bjertnes Videregående skole ca kl. 20:00. Kafeen er åpen fra ca kl 18:00. Premier vil bli trukket på startnummer så møt opp!

KJØRING TIL VEKSLINGER

For at det ikke skal oppstå trafikkork langs løypa er det ikke tillatt å følge løperne med bil. Hvert lag er selv ansvarlig for utkjøring og henting av egne løpere. Bruk så få biler som mulig og ingen kan parkere i løypa.

LØYPE

Kort løype - HER

Lang løype - HER

ANNET

Ytterligere opplysninger om Varingskollstafetten kan du få ved henvendelse til: Marte Hjertum, 93851682, hjertumm@gmail.com


VEL MØTT!