Rent bord under NM!

Postet av Simen Enger den 11. Feb 2017

Norgesmesterskap i combined ble avholdt idag på den nye flotte langrennsstadion på Lygna. Arrangøren Asker trekkhundklubb hadde satt opp en tøff og spennende løype med mye bakker, og dette passet tydeligvis våre gutter meget godt. Eskil dro i fra tidlig og vant hele løpet med hunden Krutt, med 40 sekunders margin til neste mann. Gratulerer så mye med tittelen, Eskil!

Emil og Viktor jobbet godt sammen under hele løpet, der en etter en utøver falt av feltet underveis. Tilslutt stod kampen om sølv og bronse mellom disse to. Emil med sine unge, ferske muskelfibre (enn så lenge) slo Viktor i finalen. Med andre ord, rent bord til gutta fra Nittedal. Gratulerer alle tre!

I dameklassen var det et noe jevnere løp, men Solveig sier aldri nei til en medalje, og gikk inn til en fin tredjeplass og bronsemedalje 22 sekunder bak vinner Carina Nilsen, og nr. 2 Karine-Helene Bryde Solberg.

Gratulerer så mye!

I pikeklassen 13-16 år stilte Agnes med hunden Synne, de to bet godt i fra seg som vanlig og kjørte inn til en finfin 2. plass, og kunne henge sølvmedaljen rundt halsen! Grattis:-)

Det var flere fra Nittedal som både debuterte, og fikk testet formen opp mot konkurrentene idag. Flott innsats alle sammen! Nye muligheter og kanskje flere medaljer i morgen, da står pulk individuell start på programmet.